;

Види курсів англійської мови

foto

Перш ніж вибрати курс вам потрібно визначити мету вивчення мови. Це є ключовим моментом у виборі виду курсів. Всі школи англійської мови або курси  пропонують від одного до декількох варіантів вивчення англійської мови. Тож розгляньмо їх.

 

1.Розмовна англійська

Цей варіант підходить для тих, кому важливо освоїти володіння мовою в процесі розмовної мови (наживо або по телефону). Акцент викладання в цьому випадку робиться на розвиток комунікативних навичок: сприйняття мови на слух, уміння спілкуватися в типових ситуаціях. Хороші курси неодмінно включать в свою програму спілкування з носієм англійської мови.

 

2.Ділова англійська 

Процес навчання в цьому варіанті відбувається з акцентом на правила ділового етикету, складання офіційних документів, розвиток словникового запасу в спеціалізованих галузях. Зазвичай, закінчення таких курсів дає Вам можливість вільно вести переговори з іноземними партнерами та успішно розвивати свій бізнес.

 

3.Прискорений курс англійської 

Вивчення мови в цьому варіанті передбачає орієнтування на тих людей, які обмежені в часі. Наприклад, у Вас запланована поїздка або відрядження, а хотілося б підтягти свої знання. Зазвичай, на таких курсах заняття проходять в інтенсивному темпі,понад 5 раз на тиждень.

 

4. Загальна англійська

Це найбільш традиційний варіант вивчення англійської мови. Програма охоплює всі аспекти від фонетики до лексики та гармонійно розвиває навички, необхідні в успішному володінні мовою.

 

5. Спеціалізована англійська

Ці курси надають послуги з підготовки до міжнародних іспитів (TOEFL, CAE, IELTS, GRE та ін.). Необхідні вони, в разі якщо Ви бажаєте вступити в 

іноземний ВНЗ або маєте намір виїхати на постійне місце проживання за кордон, також після отримання сертифікату ваші шанси знайти престижну роботу в рази збільшаться.

 

6.Технічна англійська 

Такі курси користуються популярністю серед представників спеціальних професій (медики, юристи, інженери). Викладач допоможе вам освоїти спеціальну термінологію і її застосування в вашій галузі виробництва або послуг.

 

7.Англійська для подорожей

Курс англійської мови для подорожей для:

Мандрівників які давно вивчали й не практикували англійську мову;

Мандрівників які ніколи не вивчали англійську мову;

Мандрівників, які бажають згадати та закріпити ключові фрази й кліше для спілкування  при поїздці за кордон.

Цей курс допоможе вам при спілкуванні в аеропорту, готелі, ресторані, в таксі, на екскурсії і т.д.

 

Курс «Англійська для подорожей» проходить у вигляді тренінгу. Відпрацювання і закріплення фраз відбувається в рольових іграх, діалогах, розігруванні реальних ситуацій, що відбуваються під час поїздки за кордон, наприклад:

замовлення квитків, бронювання номера в готелі

спілкування з менеджером готелю

поселення в готелі

рішення проблем з готельним номером

поїздка на громадському транспорті

замовлення їжі в ресторані

знайомство з іноземцями

огляд визначних пам'яток і ін.

foto
Онлайн курси: Аглійська мова для дітей 8-14 років

Триває запис на курси дітей 4-14 років. За розкладом: Вівторок, четвер на 15:15, 16:00, 17:00, 18:00, 19:00.
Розклад інших груп для Вашого рівня і віку уточнюйте за телефоном +38 (096) 363 11 37 або залиште заявку на ознайомчий урок >> і ми підберемо Вам потрібний варіант