;

Книги з психології відносин батьків і дітей

foto

Книги з нашого переліку допоможуть вам налагодити стосунки зі своєю дитиною, навчитися її краще розуміти і виховувати в ній шанобливе ставлення до вас. Також вони містять багато цікавих і корисних порад як виховати здорову і усвідомлену особистість. Отож.. знайомтесь із переліком:

Юлія Гіппенрейтер «Спілкуватися з дитиною. Як? »
Діти яких батьки забезпечують повноцінним харчуванням і належним медичним доглядом, але обділяють повноцінним спілкуванням з дорослими, практично завжди відстають у розвитку, як у фізичному, так і в психічному. Зовні вони ростуть худими і слабкими, а внутрішньо - не мають інтересу до життя дорослими.
Підсумком неправильно побудованих відносин в родині стають нещасні, «забиті», неслухняні, важкі і проблемні діти з різними комплексами. Книга Юлії Гіппенрейтер стане незамінним помічником у вихованні батькам, у яких є проблеми в спілкуванні зі своїми дітьми.
Будучи професійним фахівцем в сфері психології і педагогіки, автор наводить в своїй роботі найцінніші висновки, що стали результатом її багаторічної праці, масу порад і рекомендацій щодо гармонізації взаємовідносин між батьками та їхніми дітьми. Вищезгадана книга, «Спілкуватися з дитиною. Як? » стане в нагоді і молодим і досвідченим батькам.

Памела Друкерман «Французькі діти не плюються їжею»
Французькі батьки виховують і вирощують слухняних, ввічливих і щасливих дітей, одночасно продовжуючи жити повноцінним життям. Їхні діти не потребують постійної уваги, вони не влазять в дорослі розмови, належно поводяться в громадських місцях, не вередують вечорами. Це - лише не повний список того, що людям в Україні здається незвичним і навіть незвичайним.
У своїй книзі «Французькі діти не плюються їжею» американська журналістка Памела Друкерман розповідає про результати свого дослідження феномену виховання дітей у Франції. У підсумку ми можемо читати дуже цікаву, живу, веселу і практичну книгу, що дозволяє вникнути в особливості правильного виховання. Рекомендується до читання всім, у кого вже є діти, і тим, хто тільки готується до поповнення в родині.

Джон Грей «Діти - з небес»
Всі батьки бажають своїм дітям тільки найкращого, намагаються виховати їх так, щоб вони сміливо і впевнено почали вести самостійне життя. У своїй книзі вже згадуваний нами Джон Грей зібрав колосальний досвід і знання, які може взяти на озброєння будь-який батько для виховання своєї дитини. Автор пропонує читачеві унікальні принципи і ефективну програму яка зробила щасливими тисячі сімей по всьому світу. Виховання може бути приємним процесом - таким, щоб ви отримували задоволення, а ваші діти завжди відчували любов, тепло і турботу. І багато в чому це обумовлено застосуванням психологічних прийомів.
Саме ці прийоми, а також тонкощі і секрети, що передавалися з покоління в покоління століттями, викладені в книзі Грея. Після її прочитання ви новим поглядом подивитесь на процес взаємодії батьків і дитини. Але найголовніше - зрозумієте, що робити все правильно - просто якщо знаєш як.

«Як говорити, щоб діти слухали і як слухати, щоб діти говорили» (Адель Фабер, Елейн Мазліш)
Ця книга - цікаве, зрозуміле, пізнавальне, з гумором написане керівництво про те, як будувати спілкування з дітьми (від дошкільнят до підлітків). Без довгих оповідань і нудною теорії! Тільки перевірені практичні поради та рекомендації і безліч прикладів на всі випадки життя!
Автори - всесвітньо відомі фахівці у сфері відносин батьків з дітьми - діляться з читачем як своїм власним досвідом (у кожного - троє дорослих дітей), так і досвідом численних батьків, які відвідували їх тренінги і семінари.

«Коли ваша дитина зводить вас з розуму» (Еда Ле Шан)
Ця книга є класикою практичної педагогіки і психології, адаптована для читачів слов'янських країн. Це унікальне керівництво дає зрозуміти ЧОМУ дитина робить те, що вона робить: чому вона вередує, чому б'ється, завдає собі фізичного болю, ламає улюблені мамині речі.
Малюк не зможе батькам раціонально пояснити причини своєї поведінки, але дорослим важливо розуміти причину такої поведінки.

Читати далі...
«Як розвивати комунікаційні навчички у дітей? Основні складові»
«5 ефективних ігор для розвитку комунікаційних навичок у дітей»

Можливо вам буде також цікавий наш курс: "Граматика ефективного спілкування для дітей", Детальніше …

foto
Онлайн курси: Аглійська мова для дітей 8-14 років

Триває запис на курси дітей 4-14 років. За розкладом: Вівторок, четвер на 15:15, 16:00, 17:00, 18:00, 19:00.
Розклад інших груп для Вашого рівня і віку уточнюйте за телефоном +38 (096) 363 11 37 або залиште заявку на ознайомчий урок >> і ми підберемо Вам потрібний варіант