;

Триває запис на курс “Театральне мистецтво для дітей”

foto

Театральна студія ОЦ «Джерело» запрошує на навчання учнів з 6 до 17 років. Пропонуємо програми від початкового рівня навчання до підготовки до вступу у профільні вузи.
Заняття проводяться у формі теоретико-практичних занять, лекцій, авчально-розвивальних вправ, етюдів, репетицій, відеопереглядів, вистав, обговорення професійних вистав, конкурсів, фестивалів, концертів.

Метою навчальних програм профілю театрального мистецтва є формування і розвиток компетентностей особистості:
- оволодіння основними поняттями театрального мистецтва, історії театру;
- оволодіння навичками акторської майстерності, сценічної мови, сценічного руху, ритміки;
- формування та розвиток творчих здібностей вихованців у процесі оволодіння театральним мистецтвом;
- виховання дбайливого ставлення до надбань світової, вітчизняної культури, мистецтва, духовних та матеріальних цінностей народу засобами мистецтва;
- професійного самовизначення.

Програма передбачає навчання у групах початкового, основного та вищого рівнів.

На початковому навчальному рівні звертається увага на виявлення творчих здібностей вихованців, підготовку їх до різноманітної діяльності, яку зумовлює специфіка театру. Програма передбачає вивчення базових елементів комплексу театральних дисциплін: акторська майстерність; сценічна мова; сценічний рух. Результатом занять на цьому рівні є уміння вихованців чути та бачити, слухати, фантазувати, уявляти.

Програма основного рівня спрямована на формування практичних акторських навичок, підготовку для постановки. Результатом навчання даного рівня є взаємодія з партнером, володіння голосом та тілом, розвиток почуття віри та правди. Програма передбачає поділ на курс акторська майстерність, сценічна мова, сценічний рух.
Акторська майстерність спрямована на роботу з оволодіння елементами артистичної техніки, вихованці одночасно приступають до вивчення основ сценічного методу. Продовжуючи вивчення теорії та працюючи над собою, удосконалюється творча майстерність, з’являється спроба виявити себе як режисера, сценариста тощо.
Ораторське мистецтво спрямована на розвиток мовленнєвих технік, навчання виразно та яскраво передавати у сценічній діяльності всю різноманітність людських стосунків і почуттів за допомогою багатого на емоційне та інтонаційне вираження голосу, яскравого, правильного, логічно осмисленого мовлення.
Основи сценічного руху формування основних навичок виконання вправ на розвиток тіла та координацію рухів, виховання ритмічності. Завданнями для вихованців основного рівня навчання є продовження вивчення вправ для розвитку пластичності свого тіла, ускладнення вправ на розвиток координації, відчуття ритму, вивчення трюкових елементів сценічного руху. Завданнями вищого рівня є удосконалення виконавської майстерності, удосконалення пластичної виразності актора. На цьому етапі вивчається стильова поведінка та етикетні навички, формуються теоретичні та практичні основи театральної хореографії.

Програма вищого рівня навчання передбачає вдосконалення знань та умінь вихованців із подальшою орієнтацією на професійну підготовку. Результатом навчання вищого рівня є закріплення, розширення знань і навичок з основних дисциплін, розвиток фантазії та асоціативного мислення, показ вистав і підтримка постійно діючого репертуару.

Вікові групи: молодша (6-9 років), середня (10-13 років), старша (від 14 років).
Запис за телефоном: 096-627-15-67

foto
Онлайн курси: Аглійська мова для дітей 8-14 років

Триває запис на курси дітей 4-14 років. За розкладом: Вівторок, четвер на 15:15, 16:00, 17:00, 18:00, 19:00.
Розклад інших груп для Вашого рівня і віку уточнюйте за телефоном +38 (096) 363 11 37 або залиште заявку на ознайомчий урок >> і ми підберемо Вам потрібний варіант