;

Навчання англійській мові дошкільнят

foto

Дбайливі батьки знають як важко вдається оволодіти навичками вільного спілкування іноземної мови у дорослому віці. Набагато легше почати вивчати мову з дитинства. А звідси випливають актуальні питання:

§  з якого віку почати?

§  яку методику обрати? 

§  чи доцільним є навчання англійській у дошкільному віці.

Досвід викладання англійської мови школи «Джерело» (а в 2014 нам виповнилось вже 21 рік. Вражає, чи не так!?  Тож в нас є чим поділитись) свідчить про високий потенціал до вивчення англійської мови саме у дітей молодшого дошкільного віку.

 Дошкільній вік – це активний період засвоєння дитиною розмовної мови, становлення та розвиток всіх ЇЇ сторін фонетичної, лексичної та граматичної. Тому і навчання іноземної мови ми радимо розпочати мови саме з 3-х років. Засвоєння нових знать відбувається без аналізу, шляхом копіювання, багаторазового повторення. Згадайте, будь-ласка, як малюки вчяться говорити. Невже починають з правил? У процесі навчання мова виступає водночас предметом і провідним засобом навчання. Діти не вивчають складових частин незнайомої мови, а одразу опановують ЇЇ як засіб спілкування. Якщо навчання здійснюється правильно з методичного та лінгвістичного погляду то воно (навчання)  стає важливим чинником пришвидшеного інтелектуального розвитку дітей, створює передумови для успішного подальшого оволодіння будь-якою іноземною мовою.

Програма закладу складається з 3-х основних курсів. Один курс розрахований на один рік навчання.

Перший курс –діти віком 3-4 роки – I understand

Другий курс – діти віком 4-5 років – I can speak

Третій курс – діти віком 5-6 років – I can read

Ціль курсу «I understand» навчити дітей сприймати та розуміти іноземну мову (почати формувати фонематичний слух). Ціль реалізується через пісні та казки.

Ціль курсу «I can speak». Кількість вивчених слів у попереднього курсу достатня для того, щоб розпочати формування «скелету» іноземної мови. Опановуємо найпростіші фрази (твердження, заперечення) типу Ihave/Idon’t  have, приєднуючи їх до знайомих слів. Також широко використовується безперекладний метод.

Ціль курсу «I can read». Додаються нові лексичні теми, збільшується кількість конструкцій. Але ціллю навчання не є вивчення якомога більшої кількості слів та конструкцій. Ціль:  осмислене, вільне говоріння в межах вивченої теми. В віці 5-6 років діти легко «копаються» в надрах своєї пам’яті, конструюючи свої відповіді. Також дошкільнята вивчають абетку та прості правила читання. Методика школи «Джерело» базується на таких принципах: 

§  Індивідуальний підхід

§  Комфортність

§  Поступове занурення в іншомовне мовлення

§  Принцип закарбовування

Програма посильна для засвоєння за умов системності навчання і побудована з урахуванням вікових і психофізіологічних особливостей дітей.

 

foto
Онлайн курси: Аглійська мова для дітей 8-14 років

Триває запис на курси дітей 4-14 років. За розкладом: Вівторок, четвер на 15:15, 16:00, 17:00, 18:00, 19:00.
Розклад інших груп для Вашого рівня і віку уточнюйте за телефоном +38 (096) 363 11 37 або залиште заявку на ознайомчий урок >> і ми підберемо Вам потрібний варіант