;

Розвиток інтелекту дітей: Як? Що? І навіщо?

foto

Раді повідомити Вам цікаву новинку нашоі сторінки, ми будемо наповнювати іі інформацією яка буде корисна Вам і вашим діткам. Тема цього тижня «ІНТЕЛЕКТ дітей».

Навіщо розвивати інтелект у дитини?

Розумові здібності багато в чому зумовлять вибір життєвого шляху. Чим вище розумові здібності дитини, тим більший вибір у нього буде в майбутньому.

На ранніх етапах формування важливий тісний зв'язок інтелекту та мови дитини, яка формує умови для соціалізації малюка. Рівень інтелекту дитини – фундамент її впевненості у собі, можливість отримувати від життя більше, бачити світ яскравіше і ширше.

Гострий розум сприяє також розвитку уяви, а це творчий розвиток малюка, креативність.

Як розвинути інтелект у дитини?

Методики розвитку мислення, способи розвитку інтелекту різні. Вони враховують особливості розвитку інтелекту дітей і включають кілька напрямків, у тому числі, розвиток логічного мислення, але в першу чергу – умови та можливості покращити пам'ять дитини.

Для зручності хочемо з Вами поділитися цікавими вправами та іграми для підвіщення інтелекту. Батьки мають знати, як розвинути інтелект у дитини. У цьому можуть допомогти спеціальні ігри та вправи.

Класичний перелік їх складають:

-ігри для розвитку (головоломки, логічні, настільні ігри та ін.);
-математичні науки (вчать організації мислення, виробляють звичку до порядку); -читання художньої літератури (книги – це основа для роздумів);
-навчальні курси (корисність занять із кваліфікованим викладачем безсумнівна);
-вивчення іноземних мов (розвиває пам'ять та активізує мислення);
-пізнавальний процес (енциклопедії, довідники, освітні передачі, пізнавальні сайти).

Головна мета всіх методик – створити дитині умови для щоденного відкриття нового. Це сприяє розширенню кругозору та розвитку ерудиції. Дітям також знадобиться професійна допомога вчителя, який зможе професійно оціниті інтелектуальний потенціал школяра та спрямувати його на користь розвитку дитині.

Онлайн школа Gerelo_online може Вам запропонувати заняття з курсу "Логіки та ейдетики", спрямовані на розвиток логічного мислення, концентрації, уваги і пам’яті.

Чекатимемо Вас на безкоштовному пробному уроці,запис за посиланням new.gerelo.com/online або за телефоном: +38 096 627 15 67
foto
Онлайн курси: Аглійська мова для дітей 8-14 років

Триває запис на курси дітей 4-14 років. За розкладом: Вівторок, четвер на 15:15, 16:00, 17:00, 18:00, 19:00.
Розклад інших груп для Вашого рівня і віку уточнюйте за телефоном +38 (096) 363 11 37 або залиште заявку на ознайомчий урок >> і ми підберемо Вам потрібний варіант