;

Готуємось у перший клас.

foto

ГОТУЄМОСЬ У ПЕРШИЙ КЛАС!

Програма першого класу сьогодні здається простішою. Але не за рахунок знань! Просто зараз намагаються використовувати більше ігрових методик, командних завдань, творчих елементів, щоб дітки розвивалися різнобічно, а не просто завчали все напам'ять.
Кажуть, в НУШ весь перший клас діти тільки малюють ... Так, вони дійсно багато малюють. А ще пишуть, читають, співають, вчать вірші, збирають гербарії, клеять і ліплять. При цьому навантаження, кількість обов'язкових предметів, темпи освоєння нового матеріалу досить великі. У вересні у першокласників 3 дні по 5 уроків! Вже за кілька місяців у них з'являються перші диктанти. А за півроку вони пройдуть частину прописів, освоять буквар. Діти відразу ж починають читати, вчать іноземну мову, прості числа, їх склад і написання, розв’язують приклади на додавання і віднімання.

Дійсно, у порівнянні з минулими роками, нова програма скасувала в першому класі особливо складні елементи, але і додала багато нового! І дитині без попередньої підготовки впоратися буде непросто. 
Тому для успішного занурення в навчальний процес шестирічкам важлива попередня підготовка.

Дитині, яка до цього дня ніде не навчалася, важко усвідомити такі радикальні зміни, як школа і перший клас. Хоча там добре і весело, багато ігор, конструкторів, творчих занять.
 І скільки б ви не пояснювали дитині наперед, як все організовано в школі, вона не навчиться лише з ваших слів. Дівчаткам і хлопчикам важливо спробувати самостійно підготуватися до заняття, нічого не забути і не переплутати, вперше залишитися на уроці без мами, скласти свої речі.
 
 Сидіти на місці і не ходити під час занять. Слухати вчителя. Прибирати робоче місце. Робити щось у колективі. Висловлювати свої почуття, контролювати емоції, виконувати завдання, якщо в цей момент хочеться стояти на голові.
Підготовка до школи для дітей - це не лише букви, склади і рахувати до 100. Це розвиток мовлення, логіки, творчого мислення.
От саме цьому ми вчимо наших дітей, граючи і розвиваючись.
foto
Онлайн курси: Аглійська мова для дітей 8-14 років

Триває запис на курси дітей 4-14 років. За розкладом: Вівторок, четвер на 15:15, 16:00, 17:00, 18:00, 19:00.
Розклад інших груп для Вашого рівня і віку уточнюйте за телефоном +38 (096) 363 11 37 або залиште заявку на ознайомчий урок >> і ми підберемо Вам потрібний варіант