;

Онлайн навчання- виклик для батьків...Як бути?

foto

Онлайн-навчання - виклик для батьків!
Як допомогти  та підтримати дитину під час дистанційного навчання.

Онлайн-навчання стало викликом не лише для учнів, а й для їхніх батьків. Складно спланувати домашні справи та роботу, якщо теж працюєш з дому, коли твоя дитина постійно поряд.
Потрібно приділити їй час, допомогти з уроками, приготувати обід та вирішити ще багато своїх справ.
У такий момент батькам потрібно набратися терпіння та допомогти дітям. Навчитися підтримувати та намагатися полегшити навчання.
Їхній звичайний режим дня повністю змінюється. Це великий стрес для дитячої психіки – бути цілий день вдома, без друзів, викладачів та улюблених справ.
А ще при дистанційного навчання поведінка дітей помітно змінюється. Вони можуть не говорити цього вголос але бути  бути наляканими ситуацією у світі та країні.
Підтримуйте свою дитину – спілкуйтеся з нею.
Намагайтеся зрозуміти стан дитини, її почуття. Визнайте, що ви теж маєте труднощі з організацією часу вдома,  в такий складний час для всіх.
Триває процес адаптації до нових умов функціонування. У когось він триває два тижні, а у когось – 2 місяці. Будьте терплячими до своєї дитини!

Пам'ятайте,  дитина може не сприймати вас повноцінно у ролі вчителя, Ви для неї виконуєте свою роль батьків, тому не бажано виступати у вигляді "другого вчителя" дитині, краще підтримати дитину зі своєї частини.
День не повинен перетворюватися на суцільне виконання домашніх завдань з постійними уроками вдома, асоціюючись з додатковим покаранням. Бажано нормувати по часу відпочинок і навчання

Вчитися з дому здається складним чи незвичним, але проблеми легко подолати, якщо знати, як до них підступитись або де знайти допомогу при дистанційному навчанні.
В наступних статях ми напишемо про всі важливі аспекти в організації онлайн навчання, які спростять його і допоможуть завчастно підготуватися до нього.
foto
Онлайн курси: Аглійська мова для дітей 8-14 років

Триває запис на курси дітей 4-14 років. За розкладом: Вівторок, четвер на 15:15, 16:00, 17:00, 18:00, 19:00.
Розклад інших груп для Вашого рівня і віку уточнюйте за телефоном +38 (096) 363 11 37 або залиште заявку на ознайомчий урок >> і ми підберемо Вам потрібний варіант