;

Поради для батьків при дистанційному навчанні.

foto

Поради для батьків при дистанційному навчанні.

Найближчим часом батькам та дітям належить пережити випробування дистанційним навчанням. Батькам потрібно освоїти відразу кілька ролей - одночасно потрібно бути і мамами-татами, і співробітниками своїх компаній, і частково педагогами. Все це – на тлі пригнічуючих новин навколо.
Якщо це завдає незручностей батькам, то уявіть, як дітям?
Дистанційне навчання все ще налагоджено погано. Це стосується як технічної сторони (сервіси), так і підходу вчителів, які відправляють завдання в останній момент. На ці фактори батьки вплинути не можуть. Але є речі, які ви можете зробити, щоб полегшити життя дитини.

1.Підготуйте робоче місце дитині.
Потрібно знайти у квартирі місце, де школяр зможе навчатися,щоб його не відволікали інші члени сім’ї.
Не забувайте оплачувати вчасно інтернет, щоб не зірвати уроки. Перевірте, чи встановлені на комп'ютері або смартфоні дитини потрібні програми (Zoom та інші).

2.Допомагайте з уроками.
Під час дистанційного навчання у дитини як ніколи велика спокуса перекладати виконання завдань на батьків. Перевіряйте, чи зроблені уроки, допомагайте знайти рішення у справді складних ситуаціях, але не беріть усю роботу на себе.

3.Впорядкуйте режим дня.
Допоможіть дитині скласти розклад дня, в якому буде врахований графік навчання але і не забувайте про потребу виділити в ньому достатньо часу для відпочинку. Важливо, щоб навчання вдома не перетворилося на одноманітне виконання завдань із ранку до ночі. Якщо дитина не має хобі, то запропонуйте їй освоїти нове заняття, яке допоможе відволіктися від уроків.

4.Підберіть платформи для додаткових занять
Під час дистанційного навчання вчителям теж доводиться непросто, тому вони не завжди можуть відповісти на запитання кожного учня. Вам на допомогу можуть прийти освітні платформи. Якщо раніше ви не наважувалися спробувати онлайн-освіту, тому що не були впевнені, чи впорається з нею дитина, то 2022 році настав час зробити це.

 Онлайн школа GERELO_ONLINE може запропонувати додаткові заняття шкільної програми та творчі заняття,
запис на безкоштовний пробний урок https://new.gerelo.com/online
foto
Онлайн курси: Аглійська мова для дітей 8-14 років

Триває запис на курси дітей 4-14 років. За розкладом: Вівторок, четвер на 15:15, 16:00, 17:00, 18:00, 19:00.
Розклад інших груп для Вашого рівня і віку уточнюйте за телефоном +38 (096) 363 11 37 або залиште заявку на ознайомчий урок >> і ми підберемо Вам потрібний варіант