;

З якого віку доцільно починати вчити англійську мову?

foto

Коли починати вчити англійську мову?

Усі знають як важко вдається оволодіти навичками вільного спілкування іноземної мови у дорослому віці. Набагато легше якщо вивчати мову з дитинства. Але ж з якого віку? Яку методику обрати? І чи доцільно навчання англійській дошкільнятам.

Дошкільній вік – це активний період засвоєння дитиною розмовної мови, формування усіх її складових: фонетичної, лексичної та граматичної. Тому якщо розпочинати саме з 3-х років - діти вивчатимуть англійську мову не як незнайому мову, а одразу як засіб спілкування. Навчання у такому віці відбувається через гру. Засвоєння нових знать відбувається без аналізу, шляхом копіювання, багаторазового повторення.

Якщо навчання здійснюється правильно з методичного погляду - воно сприяє інтелектуальному розвитку і створює передумови для подальшого успішного освоєння англійської мови. Розберемо на прикладі програм ОЦ "Джерело kids", яка з 1997 року (вже понад 25 років) навчає дошкільнят. Програма складається з 3-х основних курсів:

Перший курс –діти віком 3-4 роки – I understand
Другий курс – діти віком 4-5 років – I can speak
Третій курс – діти віком 5-6 років – I can read

Ціль у 3-4 роки навчити дітей сприймати та розуміти іноземну мову (почати формувати фонематичний слух). Це реалізується через пісні та казки, ігри.

Ціль у 4-5 років: Кількість вивчених слів у попереднього курсу достатня для того, щоб розпочати формування «скелету» іноземної мови. Опановуємо найпростіші фрази (твердження, заперечення) типу I have/I don’t have, приєднуючи їх до знайомих слів. Також широко використовується безперекладний метод.

Ціль у 5-6 років: додаються нові лексичні теми, збільшується кількість конструкцій. Але ціль не - вивчення якомога більшої кількості слів та конструкцій, а осмислене, вільне говоріння в межах вивченого. В віці 5-6 років діти вже можуть "конструювати" власні відповіді, вивчаюти абетку та прості правила читання.

Бажаєте спробувати навчатись з нами? Приєднуйтесь - запис на пробний урок через сайт - https://new.gerelo.com/online
foto
Онлайн курси: Аглійська мова для дітей 8-14 років

Триває запис на курси дітей 4-14 років. За розкладом: Вівторок, четвер на 15:15, 16:00, 17:00, 18:00, 19:00.
Розклад інших груп для Вашого рівня і віку уточнюйте за телефоном +38 (096) 363 11 37 або залиште заявку на ознайомчий урок >> і ми підберемо Вам потрібний варіант